Afscheid en bevestiging. Wat een prachtig mooie dienst vandaag in de Fontein. Door ds de Jong werden we gefeliciteerd. Het is de verjaardag van de kerk. Zonder Pinksteren was de kerk niet blijven bestaan.... In deze dienst werden gemeenteleden bevestigd als kerkrentmeester en werd gelofte van geheimhouding afgelegd door pastoraal medewerkers. Er werden diakenen herbevestigd. Kortom een feestelijke dienst! Klik hier voor meer foto’s.
Fine Stiennen. Prachtige en creatieve avond gehad. Klik hier voor meer foto’s.
Mooie diensten vandaag in de Haven en de Fontein. In de Haven ging het o,a. over aren plukken op de sabath; Zijn er regels voor de mensen of zijn de mensen er voor de regels? In de Fontein ging het aan de hand van David en Goliath over: wie is sterker David of Goliath? Onze problemen of God? Op welke stoel zitten wij? 1,2 of 3?? Wat is onze identiteit? Ook bij de kindernevendienst zijn de kinderen bezig geweest met de vraag: wie ben ik? Klik hier voor meer foto’s.
Uitje Kindernevendienst. Klik hier voor grotere afbeelding.
Overstapdienst 2018. Wat hebben we een mooie overstap dienst gehad met kinderen die de overstap maken van de basisschool naar het voortgezetonderwijs. Heel mooi gedaan door ds.M . Wildeman de ds S. De jong. De kinderen kregen een mooie steen mee. Omdat het verhaal ging over de steen waar David Goliath mee versloeg kregen de kinderen een steen mee die hun kan helpen op de grote obstakels die ze tegen kunnen komen in hun leven. Ook werden Geeske Froukje en Sjoukje in het zonnetje gezet. Als dank voor hun inzet. Klik hier voor meer foto’s.
Laatste kindernevendienst seizoen 2017/2018. Vandaag de laatste keer kindernevendienst voor de zomer. Het verhaal van de 5 broden en de 2 vissen stond centraal. Op de kindernevendienst waren ze met een aantal mensen minder dan in het Bijbelverhaal. Hoe toepasselijk is het om deze kinderdienst met dit mooie weer buiten te vieren in het veld!!