PKN ONS
© Copyright PKN ONS 2010.
Al deze yoghurt is gemaakt voor en te koop op de bazar in het MFC “It Klif” in Oudemirdum op 13 oktober a.s.
Kerkschooldienst Fontein 14 oktober jl. Klik hier voor de foto’s
Bazaar 2018. Een hele gezellige bazaardag van de PKN ONS op 13 oktober 2018 in MFC “ t Klif” te Oudemirdum. De stemming zat er goed in door de vele ontmoetingen. Onder het genot van een aangekleed kopje koffie werd er heerlijk bijgepraat. Ondertussen kom iedereen zijn slag slaan bij de vele standjes en raden op verschillende dingen en leuke spelletjes waarbij mooie prijzen waren te winnen. Vanaf 15.00 uur waren de verschillende prijsuitreikingen en gingen gelukkige mensen naar huis. De bruto opbrengst van de bazaar is € 8.500,00 Jan Douma bedankte iedereen voor de inzet van jong en oud en de vele, vele bezoekers die deze dag tot een geslaagde dag hebben gemaakt. Klik hier voor de 1e serie foto’s Klik hier voor de 2e serie foto’s
Gastorganist. Zondag 21 oktober jl. was Durk Wierda gastorganist in “De Fontein”. Klik hier voor enkele foto’s
Fjoerstjinst 4 november 2018. Zondag 4 november jl. weer een hele inspirerende fjoerdienst beleeft. Met dank aan Fekke Bandstra, muziek van Jeannet en Hendrikje, Tjeerd als schaatsheld en ieder ander die de dienst weer mogelijk heeft gemaakt. Klik hier voor meer foto’s.
Advent 2018. Dinsdag 27 november jl. zijn veel mensen creatief bezig geweest. Men kon een adventskrans of een tafelstuk maken. Het was erg gezellig. Meerdere foto’s volgen binnenkort.