PKN ONS
© Copyright PKN ONS 2010.
Ontmaskerd, het thema van de dienst van vandaag. Kun jij aan de buitenkant zien of iemand aardig is? Leuke gesprekken met de kinderen hierover bij de kindernevendienst. Welk masker zou jij wel eens willen dragen? Hierbij lieten we onze creatieve “maskers” zien. Het resultaat is deels te zien op de foto’s
Kindernevendienst O’dum 25/3/2019. Gelijkenis Vijgenboom: Zaadjes planten, verzorgen en dan geduld hebben. Klik hier voor meer foto’s.
Palmpasen 2019 en doop Hidde Witteveen. Palmpasen in “de Fontein” te Oudemirdum. Hier werd vandaag ook Hidde Witteveen gedoopt. Klik hier voor meer foto’s Palmpasen in “de Hoekstien”. Ook in “de Hoekstien” is Palmpasen gevierd. Klik hier voor de foto’s.
Kloosterweekend 2019. Klik hier voor meer foto’s.
Wat hebben we vanmiddag een geslaagde broodmaaltijd gehad. Een grote opkomst van jong tot oud. Na een kopje koffie/ thee met wat lekkers werden er onder begeleiding van Antje de Groot liederen van vroeger gezongen. Afgewisseld door quiz vragen, hier moesten we vaak even diep nadenken. Wie er gewonnen heeft is nog afwachten. De middag werd afgesloten met een gezamenlijke broodmaaltijd, verzorgd door dorpshuis Nijemirdum. Iedereen bedankt voor de gezellige middag.