Kerkproeverij 17 september 2017,
Vandaag een bijzondere dienst in onze kerken. "de Kerkproeverij" We hoorden het verhaal van Zacheus. Zacheus hoorde er eerst niet bij en verschool zich in de boom achter de takken. Jezus riep Zacheus en vertelde hem dat hij er wel bij hoorde. Iedereen hoort bij elkaar en bij Jezus. Ook luisterden we naar het lied uit "the Passion 2011 ; Geef mij nu je angst. Een bijzondere waardevolle dienst. Waarin Maartje Wildeman onze voorganger was. Ds Maartje bedankte iedereen die aan deze diensten mee hebben gewerkt. Wij zeggen Maartje bedankt!! Klik hier voor meer foto’s.
Intrededienst ds. S. de Jong.
Klik hier voor meer foto’s van de intrededienst etc.
Gasten uit Oekraïne en Ghana.
Afgelopen weekend heeft onze gemeente een Ghanese en een Oekrainse gast. Zij studeren een paar maanden aan de VU in Amsterdam en kwamen afgelopen zaterdag en zondag een kijkje nemen in ons leven, wat er kerkelijk gebeurt en nog veel meer. Samen met de gastgezinnen en leden van de worldservantsgroep Ghana zijn ze naar de Betonpleats geweest van fam. Westra vanmiddag. Het was een mooie gezellige middag. Klik hier voor meer foto’s.
Workshop schilderen.
Dinsdag 31 oktober was er een workshop schilderen in de Hoekstien. Het thema was: je hoeft niet bang te zijn voor de schaduw, het betekent dat er ergens licht is. Olv Sjoukje Altenburg kon ieder hier zijn/haar eigen invulling aan geven. Klik hier voor meer foto’s.