Foto’s overstapdienst.
Uitzwaaidienst. Zondag 9 juli was de uitzwaaidienst van Hendrik Carl en Wesley. Ze gaan naar Haiti met World Servants. Het lied is gemaakt door ds Maartje Wildeman. Klik hier voor meer foto’s.
Wat hebben we een feestelijke overstapdienst gehad in “de Haven” te Sondel. Voor alle tieners was er een groene dopper cadeau. Groen is de kleur van hoop en vertrouwen. Dit wensen we de tieners op de nieuwe weg die ze tegemoet gaan. Ook kregen alle tieners het "liedboek voor jou". Klik hier voor foto’s.
World Servants/vertrek.
Klik hier voor meer foto’s.
Kerkproeverij 17 september 2017,
Vandaag een bijzondere dienst in onze kerken. "de Kerkproeverij" We hoorden het verhaal van Zacheus. Zacheus hoorde er eerst niet bij en verschool zich in de boom achter de takken. Jezus riep Zacheus en vertelde hem dat hij er wel bij hoorde. Iedereen hoort bij elkaar en bij Jezus. Ook luisterden we naar het lied uit "the Passion 2011 ; Geef mij nu je angst. Een bijzondere waardevolle dienst. Waarin Maartje Wildeman onze voorganger was. Ds Maartje bedankte iedereen die aan deze diensten mee hebben gewerkt. Wij zeggen Maartje bedankt!! Klik hier voor meer foto’s.