PKN ONS
© Copyright PKN ONS 2010.
Fjoerstjinst 4 november 2018. Zondag 4 november jl. weer een hele inspirerende fjoerdienst beleeft. Met dank aan Fekke Bandstra, muziek van Jeannet en Hendrikje, Tjeerd als schaatsheld en ieder ander die de dienst weer mogelijk heeft gemaakt. Klik hier voor meer foto’s.
Advent 2018. Dinsdag 27 november jl. zijn veel mensen creatief bezig geweest. Men kon een adventskrans of een tafelstuk maken. Het was erg gezellig. Klik hier voor meer foto’s.
Project advent en doopdienst Rimmer (Knd). Klik hier voor meer foto’s.
Kerstzingen 2018. Op 25 december jl. werd er ‘s ochtends vroeg weer volop kerstliederen gezongen. Klik hier voor een filmpje.
Koffiedrinken in de Fontein. Vooraf aan de dienst van 20 januari jl. was er koffie- drinken in de Fontein. Klik hier voor meer foto’s.
Ontmaskerd, het thema van de dienst van vandaag. Kun jij aan de buitenkant zien of iemand aardig is? Leuke gesprekken met de kinderen hierover bij de kindernevendienst. Welk masker zou jij wel eens willen dragen? Hierbij lieten we onze creatieve “maskers” zien. Het resultaat is deels te zien op de foto’s