PKN-ONS op Facebook. We zijn nu ook te vinden op Facebook. Klik op het icoontje in de onderste balk van iedere pagina van deze site of klik op de volgende link: https://www.facebook.com/pknONS/ Expositie Passie en Pasen. Klik hier voor de uitnodiging en meer informatie. 40-DAGEN KALENDER. Klik hier voor de volledige mededeling aangaande de 40-dagen kalender. VEILING! In januari 2018 is er een veiling vanuit de kerk van Nijemirdum. Kerkmeubilair, zoals: stoelen banken preekstoel en ander klein meubilair komen die dag onder de hamer. Komt allen het wordt een dag van gezelligheid en een dag van afscheid. Bepaal zelf je prijs en bied mee. Datum wordt op een later tijdstip bekend gemaakt. De Kerkrentmeesters. Nieuwsbrief: De nieuwsbrief wordt in principe op zaterdag rond 12.00 uur op de website geplaatst. Dit omdat eventuele wijzigingen dan nog kunnen worden “meegenomen” bij publicatie van de nieuwsbrief. In voorkomende gevallen wordt de nieuwsbrief op vrijdagavond of later in het weekend op de website geplaatst. Maar in 99% van de gevallen is dat in ieder geval voor de zondag daaropvolgend. Dan zijn er mensen die de nieuwsbrief toch niet kunnen lezen/downloaden, omdat deze niet “in beeld” verschijnt. Probeer dan eens met “F5” de website te “refreshen”. Heeft dit niet het gewenste effect, dan ligt het waarschijnlijk aan uw webbrowser. Hieronder kunt u de nieuwsbrief(ven) lezen en en eventueel downloaden. Klik hier voor de nieuwsbrief van 21 januari 2018. Klik hier voor de nieuwsbrief van 14 januari 2018. Klik hier voor de nieuwsbrief van 7 januari 2018. Klik hier voor de nieuwsbrief van 31 december 2017. Klik hier voor de nieuwsbrief van 24 december 2017. Klik hier voor de nieuwsbrief van 17 december 2017. Klik hier voor de nieuwsbrief van 10 december 2017. Klik hier voor de nieusbrief van 3 december 2017. Klik hier voor de nieuwsbrief van 26 november 2017. Klik hier voor de nieuwsbrief van 19 november 2017. Klik hier voor de nieuwsbrief van 12 november 2017. Klik hier voor de nieuwsbrief van 5 november 2017. Klik hier voor de nieuwsbrief van 29 oktober 2017. Klik hier voor de nieuwsbrief van 22 oktober 2017. Klik hier voor de nieuwsbrief van 15 oktober 2017. Klik hier voor de nieuwsbrief van 8 oktober 2017. Klik hier voor de nieuwsbrief van 1 oktober 2017.