Kerkdienst 5 juli 2020. Vanmorgen zijn we als ONS gemeente weer begonnen met een kerkdienst na de lockdown. We konden zo'n 18 mensen begroeten. Er mocht niet gezongen worden; we hoorden o.a. 2 versies van psalm 145. Ook zagen we in een filmpje op de beamer wat ons een vakantiegevoel geeft. Het was een mooie dienst en fijn dat dit weer mogelijk is, dank aan allen die aan deze dienst mee hebben gewerkt. Wilt u vlg week de dienst meevieren zie voor opgave: de nieuwsbrief van deze week en het kerkblad
Startzondag 6 september 2020., Vandaag hebben we een mooie start beleefd. In drie kerken en bij een aantal gemeenteleden thuis kon de dienst mee gevierd worden. Er hebben zo’n honderd gemeenteleden in de kerken de dienst mee gevierd. Hoeveel mensen er op een andere manier de dienst meebeleefd hebben, weten we niet. Het voelde vertrouwd en samen. Klik hier voor meer foto’s.
Kampweekend bij familie Eppinga in Nijemirdum. Klik hier voor meer foto’s.
Hartelijk Vergeven! Vandaag een mooi thema centraal: iets elkaar vergeven. Hoe doe je dat? Lukt dit? Wij merkten dat we er toch ook erg vrolijk van werden. We hebben geluisterd naar het verhaal, spelletjes gedaan, kleuren, knippen en vooral héél veel knippen. We hebben allemaal vergeef-hartjes gemaakt.. ieder hartje staat symbool voor sorry zeggen. De kinderen werden erg enthousiast en zaten vol energie. We hebben uiteindelijk onze harten slingers in de kerk opgehangen. Als symbool om sorry te kunnen zeggen, (voor de iets koudere koffie? ) Hopelijk wordt dit ons hartelijk vergeven. (Klik op de afbeelding voor het lied: : “Hij kan zomaar naast je lopen”. Klik hier voor meer foto’s.