1e Adventszondag 2020. Afgelopen (29/11/2020) zondag was de eerste adventszondag. Hier zijn een aantal foto’s van gemaakt. Klik hier voor meer foto’s. Tegenwoordig is er ook een digitale advents- kalender. U kunt zich hier voor opgeven. Klik hiervoor op onderstaande link. https://petrus.protestantsekerk.nl/artikel/nieuw-volg-de-adventskalender-online/
3e Adventszondag. Zondag 13 december jl. was het de 3e adventszondag. Klik hier voor meer foto’s.
Zondagmiddag is in de Fontein gedoopt Julian Simon Zoon van Gosse Boukes en Geeske Hendriks. Broertje van Jorinda Joran en Jorn. Van de kindernevendienst kreeg Julian een kadootje met een gedichtje: Een grote witte olifant schreef jouw naam voor Mij in het zand. toen kwamen de golven van de zee die namen jouw naam toevallig mee zo dreef het weg waar is je naam beland? het kwam terecht bij God en staat geschreven in de palm van Zijn hand.
Oefenen voor online-kerkdiensten. Online kerkdiensten vergt wel enig oefenwerk.