PKN-ONS op Facebook. We zijn nu ook te vinden op Facebook. Klik op het icoontje in de onderste balk van iedere pagina van deze site of klik op de volgende link: https://www.facebook.com/pknONS Klik hier voor de Digitale kansel. Volgen en terugkijken kerkdiensten. U kunt u de kerkdiensten volgen via: https://kerkonline.frl/ons Vacature Kerkelijk Werker. Wij zijn op zoek naar een Kerkelijk Werker. Klik hier voor meer informatie. Versoepelingen. Vanuit de landelijke P.K.N. is het advies afgegeven dat er meer mogelijkheden zijn om weer naar de kerk te gaan: - er mag weer gezongen worden; - de 1½ meter afstand moet wel in acht worden genomen; - de registratieplicht is nog wel van toepassing. Langzamerhand zijn er weer meer mogelijkheden, maar blijf alert en denk aan en om elkaar. MEDEDELING: Vanwege vakantie kan het zijn dat de nieuwsbrief van volgende week (19 september a.s.) later op de website wordt vermeld. Tineke Zuidema, webmaster. Nieuwsbrief: De nieuwsbrief wordt in principe op zaterdag rond 12.00 uur op de website geplaatst. Dit omdat eventuele wijzigingen dan nog kunnen worden “meegenomen” bij publicatie van de nieuwsbrief. In voorkomende gevallen wordt de nieuwsbrief op vrijdagavond of later in het weekend op de website geplaatst. Maar in 99% van de gevallen is dat in ieder geval voor de zondag daaropvolgend. Dan zijn er mensen die de nieuwsbrief toch niet kunnen lezen/downloaden, omdat deze niet “in beeld” verschijnt. Probeer dan eens met “F5” de website te “refreshen”. Heeft dit niet het gewenste effect, dan ligt het waarschijnlijk aan uw webbrowser. Hieronder kunt u de nieuwsbrief(ven) lezen en en eventueel downloaden. Klik hier voor de nieuwsbrief van 12 september 2021. Klik hier voor de nieuwsbrief van 5 september 2021. Klik hier voor de nieuwsbrief van 29 augustus 2021. Klik hier voor de nieuwsbrief van 22 augustus 2021. Klik hier voor de nieuwsbrief van 15 augustus 2021. Klik hier voor de nieuwsbrief van 8 augustus 2021. Klik hier voor de nieuwsbrief van 1 augustus 2021. Klik hier voor de nieuwsbrief van 25 juli 2021. Klik hier voor de nieuwsbrief van 18 juli 2021. Klik hier voor de nieuwsbrief van 11 juli 2021. Klik hier voor de nieuwsbrief van 4 juli 2021. Klik hier voor de nieuwsbrief van 27 juni 2021. Klik hier voor de nieuwsbrief van 20 juni 2021. Klik hier voor de nieuwsbrief van 13 juni 2021. Klik hier voor de nieuwsbrief van 6 juni 2021.