PKN-ONS op Facebook. We zijn nu ook te vinden op Facebook. Klik op het icoontje in de onderste balk van iedere pagina van deze site of klik op de volgende link: https://www.facebook.com/pknONS Klik hier voor de Digitale kansel. Volgen en terugkijken kerkdiensten. U kunt u de kerkdiensten volgen via: https://kerkonline.frl/ons Privacy website. Onze website is beveiligd met een beveiligingscertificaat. Zo’n beveiligingscertificaat is voor een bepaalde periode geldig en moet dan vernieuwd/verlengd worden Dit wordt doorgaans automatisch gedaan door onze webhost. Echter is gebleken dat dat soms toch vergeten wordt en vervolgens is onze website dan niet meer bereikbaar c.q. in de lucht. Dit is vervelend maar eigenlijk ook wel weer goed. Hackers kunnen er dan in ieder geval ook niet bij. Mocht u in de toekomst ontdekken dat onze website niet bereikbaar is, meldt dit vooral bij mij dan kan ik contact opnemen met onze webhost. Trek u echter niets aan van de tekst die op dat moment wordt vermeld op de website. Niemand kan op dat moment bij de website; dus ook kwaadwillende niet. Uw webmaster. Nieuwsbrief: De nieuwsbrief wordt in principe op zaterdag rond 12.00 uur op de website geplaatst. Dit omdat eventuele wijzigingen dan nog kunnen worden “meegenomen” bij publicatie van de nieuwsbrief. In voorkomende gevallen wordt de nieuwsbrief op vrijdagavond of later in het weekend op de website geplaatst. Maar in 99% van de gevallen is dat in ieder geval voor de zondag daaropvolgend. Dan zijn er mensen die de nieuwsbrief toch niet kunnen lezen/downloaden, omdat deze niet “in beeld” verschijnt. Probeer dan eens met “F5” de website te “refreshen”. Heeft dit niet het gewenste effect, dan ligt het waarschijnlijk aan uw webbrowser. Hieronder kunt u de nieuwsbrief(ven) lezen en en eventueel downloaden. Klik hier voor de nieuwsbrief van 22 mei 2022. Klik hier voor de nieuwsbrief van 15 mei 2022. Klik hier voor de nieuwsbrief van 8 mei 2022. Klik hier voor de nieuwsbrief van 1 mei 2022. Klik hier voor de nieuwsbrief van 24 april 2022. Klik hier voor de nieuwsbrief van 17 april 2022. Klik hier voor de nieuwsbrief van 10 april 2022. Klik hier voor de nieuwsbrief van 3 april 2022. Klik hier voor de nieuwsbrief van 27 maart 2022. Klik hier voor de nieuwsbrief van 20 maart 2022. Klik hier voor de nieuwsbrief van 13 maart 2022. Klik hier voor de nieuwsbrief van 6 maart 2022. Klik hier voor de nieuwsbrief van 27 februari 2022. Klik hier voor de nieuwsbrief van 20 februari 2022. Klik hier voor de nieuwsbrief van 13 februari 2022. Klik hier voor de nieuwsbrief van 6 februari 2022. Klik hier voor de nieuwsbrief van 30 januari 2022. Klik hier voor de nieuwsbrief van 23 januari 2022. Klik hier voor de nieuwsbrief van 16 januari 2022. Klik hier voor de nieuwsbrief van 9 januari 2022. Klik hier voor de nieuwsbrief van 2 januari 2022.