PKN-ONS op Facebook. We zijn nu ook te vinden op Facebook. Klik op het icoontje in de onderste balk van iedere pagina van deze site of klik op de volgende link: https://www.facebook.com/pknONS Klik hier voor de Digitale kansel. Volgen en terugkijken kerkdiensten. U kunt u de kerkdiensten volgen via: https://kerkonline.frl/ons Coronamaatregelen aangescherpt op advies van de landelijke PKN en Classis Fryslan. Draag een mondkapje zodra u het gebouw binnen gaat. Gebruik de aanwezige handgel bij binnenkomst. Zodra u op uw plaats bent mag het mondkapje afgezet worden, anders bij alle beweegmomenten een mondkapje dragen. Geef elkaar de ruimte en denk aan de anderhalve meter. Gebruik alleen die plaatsen die aangegeven zijn met de kaartjes. Zingen mag weer, maar niet uit volle borst. Collecteren is nog zoals we gewend zijn bij de uitgang. Bij mogelijke klachten thuisblijven. Neem uw verantwoordelijkheid ten opzichte van uzelf en uw medemens. (GEEN) Gemeenteavond maandag 29 november 2021! De geplande gemeenteavond voor maandag 29 november a.s. is i.v.m. de coronaregelgeving geannuleerd. Helaas ziet de kerkenraad geen mogelijkheden om binnenkort deze gemeenteavond te verzorgen. Wij proberen zoveel mogelijk mensen te bereiken. Doopdienst. Zondag 28 november a.s. is er doopdienst in De Haven in Sondel. Privacy website. Onze website is beveiligd met een beveiligingscertificaat. Zo’n beveiligingscertificaat is voor een bepaalde periode geldig en moet dan vernieuwd/verlengd worden Dit wordt doorgaans automatisch gedaan door onze webhost. Echter is gebleken dat dat soms toch vergeten wordt en vervolgens is onze website dan niet meer bereikbaar c.q. in de lucht. Dit is vervelend maar eigenlijk ook wel weer goed. Hackers kunnen er dan in ieder geval ook niet bij. Mocht u in de toekomst ontdekken dat onze website niet bereikbaar is, meldt dit vooral bij mij dan kan ik contact opnemen met onze webhost. Trek u echter niets aan van de tekst die op dat moment wordt vermeld op de website. Niemand kan op dat moment bij de website; dus ook kwaadwillende niet. Uw webmaster. Nieuwsbrief: De nieuwsbrief wordt in principe op zaterdag rond 12.00 uur op de website geplaatst. Dit omdat eventuele wijzigingen dan nog kunnen worden “meegenomen” bij publicatie van de nieuwsbrief. In voorkomende gevallen wordt de nieuwsbrief op vrijdagavond of later in het weekend op de website geplaatst. Maar in 99% van de gevallen is dat in ieder geval voor de zondag daaropvolgend. Dan zijn er mensen die de nieuwsbrief toch niet kunnen lezen/downloaden, omdat deze niet “in beeld” verschijnt. Probeer dan eens met “F5” de website te “refreshen”. Heeft dit niet het gewenste effect, dan ligt het waarschijnlijk aan uw webbrowser. Hieronder kunt u de nieuwsbrief(ven) lezen en en eventueel downloaden. Klik hier voor de nieuwsbrief van 28 november 2021. Klik hier voor de nieuwsbrief van 21 november 2021. Klik hier voor de nieuwsbrief van 14 november 2021. Klik hier voor de nieuwsbrief 7 november 2021. Klik hier voor de nieuwsbrief van 31 oktober 2021. Klik hier voor de nieuwsbrief van 24 oktober 2021. Klik hier voor de nieuwsbrief van 17 oktober 2021. Klik hier voor de nieuwsbrief van 10 oktober 2021. Klik hier voor de nieuwsbrief van 3 oktober 2021. Klik hier voor de nieuwsbrief van 26 september 2021. Klik hier voor de nieuwsbrief van 19 september 2021. Klik hier voor de nieuwsbrief van 12 september 2021. Klik hier voor de nieuwsbrief van 5 september 2021.