PKN-ONS op Facebook. We zijn nu ook te vinden op Facebook. Klik op het icoontje in de onderste balk van iedere pagina van deze site of klik op de volgende link: https://www.facebook.com/pknONS Klik hier voor de Digitale kansel. Volgen en terugkijken kerkdiensten. U kunt u de kerkdiensten volgen via: https://kerkonline.frl/ons Profielschets/vacature nieuwe predikant. Klik hier voor de profielschets/vacature. Begroting 2023. Deze week hebt u via de mail de samenvatting van de begroting 2023 van de diaconie en het college van kerkrentmeesters ontvangen. Mocht u de complete begrotingen willen inzien, dan kan dat op donderdagavond 24 november a.s. van 19.30 – 20.30 uur in De Hoekstien te Nijemirdum. U bent welkom! Gemeenteavond op woensdag 30 november 2022: De kerkenraad nodigt u en jou van harte uit voor de gemeenteavond van onze ONS-gemeente. Deze avond zal worden gehouden in het dorpshuis te Nijemirdum op woensdag 30 november 2022 om 20.00 uur. Vanaf 19.30 uur kunt u en kunnen jullie onder het drinken van een kopje koffie of thee alvast even bijpraten. AGENDA: 1. Welkom. 2. Bijbellezing en gebed. 3. Mededelingen vanuit de kerkenraad. 4. Bedankmoment. 5. Rondvraag en de behandeling van de van te voren ingediende opmerkingen en vragen. 6. Financiën 2023 (summiere presentatie): A. Begroting College van Diakens. B. Begroting College van Kerkrentmeesters. 7. Toekomst en de verduurzaming van de kerkelijke gemeente. 8. Sluiting. De eventuele vragen en/of opmerkingen t.b.v. de rondvraag graag van te voren schriftelijk indienen bij de scriba (Wiepkje Hoogland–Feenstra, De Stobberoeier 7, 8567 KB Oudemirdum) of via pkn.ons.8@gmail.com. Privacy website. Onze website is beveiligd met een beveiligingscertificaat. Zo’n beveiligingscertificaat is voor een bepaalde periode geldig en moet dan vernieuwd/verlengd worden Dit wordt doorgaans automatisch gedaan door onze webhost. Echter is gebleken dat dat soms toch vergeten wordt en vervolgens is onze website dan niet meer bereikbaar c.q. in de lucht. Dit is vervelend maar eigenlijk ook wel weer goed. Hackers kunnen er dan in ieder geval ook niet bij. Mocht u in de toekomst ontdekken dat onze website niet bereikbaar is, meldt dit vooral bij mij dan kan ik contact opnemen met onze webhost. Trek u echter niets aan van de tekst die op dat moment wordt vermeld op de website. Niemand kan op dat moment bij de website; dus ook kwaadwillende niet. Uw webmaster. Nieuwsbrief: De nieuwsbrief wordt in principe op zaterdag rond 12.00 uur op de website geplaatst. Dit omdat eventuele wijzigingen dan nog kunnen worden “meegenomen” bij publicatie van de nieuwsbrief. In voorkomende gevallen wordt de nieuwsbrief op vrijdagavond of later in het weekend op de website geplaatst. Maar in 99% van de gevallen is dat in ieder geval voor de zondag daaropvolgend. Dan zijn er mensen die de nieuwsbrief toch niet kunnen lezen/downloaden, omdat deze niet “in beeld” verschijnt. Probeer dan eens met “F5” de website te “refreshen”. Heeft dit niet het gewenste effect, dan ligt het waarschijnlijk aan uw webbrowser. Hieronder kunt u de nieuwsbrief(ven) lezen en en eventueel downloaden. Klik hier voor de nieuwsbrief van 27 november 2022. Klik hier voor de nieuwsbrief van 20 november 2022. Klik hier voor de nieuwsbrief van 13 november 2022. Klik hier voor de nieuwsbrief van 6 november 2022. Klik hier voor de nieuwsbrief van 30 oktober 2022. Klik hier voor de nieuwsbrief van 23 oktober 2022. Klik hier voor de nieuwsbrief van 16 oktober 2022. Klik hier voor de nieuwsbrief van 9 oktober 2022. Klik hier voor de nieuwsbrief van 2 oktober 2022. Klik hier voor de nieuwsbrief van 25 september 2022. Klik hier voor de nieuwsbrief van 18 september 2022. Klik hier voor de nieuwsbrief van 11 september 2022. Klik hier voor de nieuwsbrief van 4 september 2022.