PKN-ONS op Facebook. We zijn nu ook te vinden op Facebook. Klik op het icoontje in de onderste balk van iedere pagina van deze site of klik op de volgende link: https://www.facebook.com/pknONS Klik hier voor de Digitale kansel. Volgen en terugkijken kerkdiensten. Vanaf nu tot in ieder geval zondag 1 juli a.s. kunt u de kerkdiensten volgen via: http://kerkdienst.jcmusic.nl/ Deelname aan de diensten: laten we ons aan de regels houden. Zoals u uit de media hebt kunnen vernemen: de coronabesmettingen nemen zorgwekkend toe, ook in Friesland. Inmiddels zijn er in Gaasterland diverse berichten van besmettingen. Het moderamen van de kerkenraad is van mening dat we ons zoveel mogelijk aan de dringende adviezen van het kabinet en de landelijke PKN moeten houden. Dat betekent voorlopig dat er maximaal dertig mensen in de dienst aanwezig kunnen zijn (buiten de koster, organist, ambtsdragers en kinderen beneden de 12 jaar!) en dat we u vragen om mondkapjes op te doen bij het betreden en verlaten van de kerk. Wanneer u bent gaan zitten, kan het af. Mocht u het mondkapje hebben vergeten, bij ingang van de kerk kunt u er een krijgen. Verder zullen er buiten de kerk vakken worden aangegeven om gemakkelijker de anderhalve meter afstand te kunnen bewaren voor het betreden van de kerk. We herhalen de regels: Bij de ingang worden uw naam en telefoonnummer opgeschreven. Dit dient elke keer dat u komt te gebeuren, ook al bent u bekend. Een van de ambtsdragers zal u een plaats wijzen in de kerk. In de regel is dat zover mogelijk van de ingang, zodat latere kerkgangers u zo weinig mogelijk hoeven te passeren. We moeten accepteren dat we niet altijd kunnen zitten waar we gewend waren te zitten. Jassen graag meenemen de kerk in. Vanwege de anderhalve meter afstand is er genoeg plaats deze naast u neer te leggen. Bij het verlaten van de kerk graag degenen bij de ingang als eersten laten gaan, daarna de mensen die verder van de deur zitten. Zo voorkomen we kruisend verkeer. Houdt u zich alstublieft aan de richtlijnen en de aanwijzingen van de koster en de ambtsdragers. Laat u leiden door uw gezond verstand en uw verantwoordelijkheidsgevoel. Nieuwsbrief: De nieuwsbrief wordt in principe op zaterdag rond 12.00 uur op de website geplaatst. Dit omdat eventuele wijzigingen dan nog kunnen worden “meegenomen” bij publicatie van de nieuwsbrief. In voorkomende gevallen wordt de nieuwsbrief op vrijdagavond of later in het weekend op de website geplaatst. Maar in 99% van de gevallen is dat in ieder geval voor de zondag daaropvolgend. Dan zijn er mensen die de nieuwsbrief toch niet kunnen lezen/downloaden, omdat deze niet “in beeld” verschijnt. Probeer dan eens met “F5” de website te “refreshen”. Heeft dit niet het gewenste effect, dan ligt het waarschijnlijk aan uw webbrowser. Hieronder kunt u de nieuwsbrief(ven) lezen en en eventueel downloaden. Klik hier voor de nieuwsbrief van 18 oktober 2020. Klik hier voor de nieuwsbrief van 11 oktober 2020. Klik hier voor de nieuwsbrief van 4 oktober 2020. Klik hier voor de nieuwsbrief van 27 september 2020. Klik hier voor de nieuwsbrief van 20 september 2020. Klik hier voor de nieuwsbrief van 13 september 2020. Klik hier voor de nieuwsbrief van 6 september 2020. Klik hier voor de nieuwsbrief van 30 augustus 2020. Klik hier voor de nieuwsbrief van 23 augustus 2020. Klik hier voor de nieuwsbrief van 16 augustus 2020. Klik hier voor de nieuwsbrief van 9 augustus 2020. Klik hier voor de nieuwsbrief van 2 augustus 2020 Klik hier voor de nieuwsbrief van 26 juli 2020. Klik hier voor de nieuwsbrief van 19 juli 2020. Klik hier voor de nieuwsbrief van 12 juli 2020. Klik hier voor de nieuwsbrief van 5 juli 2020.